Условия за ползване на Funshui-bg.com и Поверителност на данните

ВСЯКА ПРАТКА Е ЗАСТРАХОВАНА В КУРИЕРСКА ФИРМА „ЕКОНТ ЕКСПРЕС” СРЕЩУ СЧУПВАНЕ, НО: ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ВАШАТА ПОРЪЧКА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕД КУРИЕРА (И ТО ПРЕДИ ДА СТЕ ЗАПЛАТИЛИ НАЛОЖЕНИЯ ПЛАТЕЖ!) ТРЯБВА ДА ПРОВЕРИТЕ СЪСТОЯНИЕТО НА СТОКАТА В ПАКЕТА – ДАЛИ НЯМА СЧУПВАНЕ ВСЛЕДСТВИЕ НА ТРАНСПОРТА ИЛИ КАКВОТО И ДА БИЛО ДРУГО ВИДИМО УВРЕЖДАНЕ ИЛИ НАРУШАВАНЕ НА ЦЯЛОСТТА НА ИЗДЕЛИЕТО !!! ТОВА Е ОТ ВЗАИМЕН ИНТЕРЕС!
Ако установите счупване или увреждане вследствие на транспорта - НЕ ТРЯБВА да заплащате наложения платеж и на място да искате да ви се състави протокол от куриера!!!
Застраховката е валидна само ако Вие на място констатирате повредата.

Общи условия на онлайн Фън Шуй магазин WWW.FUNSHUI-BG.com
С ИЗПОЛЗВАНЕТО НА НАСТОЯЩИЯТ ИНТЕРНЕТ САЙТ ПОТРЕБИТЕЛЯТ СЕ СЪГЛАСЯВА С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯTA ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА WWW.FUNSHUI-BG.COM, ОПИСАНИ ПОДРОБНО ПО-ДОЛУ.
КЛИКАЙКИ /НАТИСКАЙКИ/ КОЙТО И ДА Е БУТОН, ЛИНК, СНИМКА ИЛИ ОБЕКТ НА САЙТАWWW.FUNSHUI-BG.COM, С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЛИНКА ЗА ПОСОЧЕНИТЕ ТУК "ОБЩИ УСЛОВИЯ", СЕ СЧИТА ЗА ДЕЙСТВИЕ ПО ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ИНТЕРНЕТ САЙТА, И ЧЕ ПОТРЕБИТЕЛЯТ Е ЗАПОЗНАТ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ, ПРИЕМА ГИ И СЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА ГИ СПАЗВА.

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИНWWW.FUNSHUI-BG.COM ДОСТАВКИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Ако сте под 18 години, можете да използвате WWW.FUNSHUI-BG.COM само с подходящо участие на родител или настойник.

ПРИ НАПРАВЕНА ПОРЪЧКА НА СТОЙНОСТ НАД 200 ЛВ , НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ.ФЪН ШУЙ артикули с безплатна доставка за поръчки над 200 лева (не плащате нищо върху сумата на наложения платеж, не плащате нищо за обявената стойност на пратката). Плащате единствено стойността на стоката, които сте си избрали от онлайн ФЪН ШУЙ магазин WWW.FUNSHUI-BG.COM.

Поръчки в онлайн  магазин WWW.FUNSHUI-BG.COM се приемат ДЕНОНОЩНО и ЦЕЛОГОДИШНО.
Всички посочени в интернет сайта WWW.FUNSHUI-BG.COM , цени са в български лева с включен ДДС.
Доставките се извършват само на територията на Република България.
Плащането на поръчките се осъществява само с наложен платеж (поръчката се заплаща на куриера при получаване). Към момента WWW.FUNSHUI-BG.COM  има сключен договор с куриерска фирма ЕКОНТ.
Стоките могат да бъдат доставени „НА АДРЕС” или „ДО ПОИСКВАНЕ”, в зависимост от Вашия избор.
Не се изпращат поръчки в почивни и празнични дни.
В описанието на всяка стока представена в WWW.FUNSHUI-BG.COM  са посочени цената, основните характеристики на стоката и допълнителна информация целяща подпомагането на направата на информиран избор при покупката на продукта.

WWW.FUNSHUI-BG.COM  не носи отговорност за неточности в описанието на стоката не касаещи основните и характеристики, не носи отговорност за неточна информация от производителя и не претендира за изчерпателност на предоставената информация. За допълнителни въпроси и уточнения можете да изпратите запитване на посочените в секция „Помощ” телефони или имейл адрес на компанията.

WWW.FUNSHUI-BG.COM си запазва правото без предупреждение и по всяко време да прави промени, както в дизайна на сайта, така и в неговата функционалност, промени свързани с публикуване на нови артикули, промени в описанията на самите артикули, премахване на изчерпали се артикули, промени в куриерските фирми за доставка и промени в цените.

При допуснати технически грешки в сайта WWW.FUNSHUI-BG.COM , фирмата собственик и администратор има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи никакво обезщетение на потребителя, освен да възстанови сумите платени и/или депозирани от потребителя, ако има такива.
За потвърждаване на поръчката Ви, наш служител ще се свърже с Вас на телефона, който сте посочили. Вие трябва да потвърдите вашите данни /име, фамилия, телефон, град, адрес/, вида на доставката до адрес или до поискване, вида и броя на поръчаните стоки, общата сума за стоките, стойността на доставката - сумата, която ще заплатите на куриерската фирма за извършване на услугата, сроковете за доставка, както и наличността на стоките от Вашата поръчка.
Ако направите поръчка на артикул/и, който се е изчерпал и не е отразен по една или друга причина, като неналична стока/и, наш служител ще се свърже с Вас за доуточняване.

Ако Получателят откаже да получи пратката, отказът му се вписва в товарителницата или разносния лист и се подписва от Получателя. Отказът на Получателя да подпише се удостоверява от служител на куриерската компания.

При получаване на пратката следва плащане: Наложен платеж (куриер), получателят е длъжен да заплати цената на поръчката си на куриера при получаване /наложен платеж/. При получаването е необходима лична карта!
Преди да приемете пратката от куриера се уверете, че тя не е повредена, с нарушена цялост, смачкана и т.н. При проблеми с пратката, моля да се свържете с нас на момента. При невъзможност да се свържете с нас, откажете да приемете пратката и впишете в товарителницата причината за отказа си.
Разходите по връщането на стоки закупени от онлайн магазин WWW.FUNSHUI-BG.COM  са за сметка на Клиента.

За въпроси или оплаквания, моля, обадете се на тел. 0897 79 78 10 в работно време, или ни пишете на: INFO@FUNSHUI-BG.com по всяко време.
След като поръчате стока(и) от онлайн ФЪН ШУЙ магазин WWW.FUNSHUI-BG.COM , Вие попълвате формуляра за доставка, като към сумата за поръчката Ви, ако тя е по-малка от 200лв. се начислява и съответната сума за доставка.
Общите условия могат да бъдат актуализирани по всяко време и без предупреждение.  WWW.FUNSHUI-BG.COM не носи никаква отговорност, ако потребителя не се е запознал с последния вариант на Общите условия на WWW.FUNSHUI-BG.COM
За всички неуредени въпроси от настоящите Общи условия между магазин WWW.FUNSHUI-BG.COM и потребителя се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.

Обратно към Е-Магазина Обратно към Е-Магазина