Поръчване на стоки от Интернет Магазинът за Фън Шуй онлайн

Поръчването от нашият е-магазин е максимално опростено за да Ви представим най-удобното пазаруване по интернет в България. Пазаруването от магазина за фън шуй онлайн е напълно безопасно, тъй като плащането се извърша при получаване на стоката. Има два основни начина на пазаруване: чрез сайта и по телефона. Ето и накратко всеки един от начините описан:

Поръчване на стоки чрез сайта

 1. Изберете си желана основна категория от главното меню. В нашият сайт можете да търсите по тип продукт (Животни, Кристали и др.) или по това за какво търсите даден символ (Символ за Любов,Просперитет и т.н.).
 2. От падащото меню изберете желана вътрешна категория от списъка. Категориите са организирани по смисъл и по типове продукти. След като изберете вътрешна категория, ще се озовете до страница с различните продукти.
 3. Изберете желаният продукт от списъка. В повечето случаи има повече от една снимка в артикул за да можете да огледате стоката отвсякъде.
 4. Разгледайте продукта внимателно.
 5. След като сте сигурни в избора си, сте готови за добавяне на продукта в количката с продукти. Изберете желаният от вас продукт и желаните бройки и натиснете "Добави към Покупки"
 6. След натискането ще Ви излезе екран с покупката и два бутона - За продължаване пазаруването (натиснете го ако искате да си купите още нещо или просто да огледате) и бутона "Към Каса" (натиснете го ако искате да поръчате покупката"
 7. Ако сте избрали "Към Касата", следвайте инструкциите на екрана за завършване на поръчката.

Поръчване на стоки по телефонаПоръчай по телефона

 1. Изберете желания продукт който искате да поръчате по посочения по-горе начин.
 2. Запишете си името на продукта, серийния номер на лист хартия.
 3. Изберете си и другите продукти които искате да поръчате и ги запишете на лист хартия.
 4. Звъннете ни на телефон 0897 79 78 10 и ни продиктувайте продуктите които сте си записали. Ние ще Ви приемем поръчките по телефона и ще я изпратим до посочен от Вас адрес.

Обратно към Е-Магазина Обратно към Е-Магазина